Renault deschide în România pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Captur: 28.800 de euro pentru varianta de echipare de top

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Captur E-Tech, primul SUV de volum din segmentul B echipat cu sistem plug-in hybrid, este disponibil și în România. Pentru moment, francezii deschid listele de pre-comenzi, iar prețul pentru varianta de top Intens este de 28.800 de euro.

La începutul acestui an, Renault a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Captur E-Tech Plug-in. Acum, reprezentanții producătorului francez au anunțat startul pre-comenzilor pentru primul SUV de volum din segmentul B echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.

Pe piața din România, Renault Captur E-Tech Plug-in are un preț de pornire de 28.800 de euro cu TVA și, pentru moment, poate fi comandat doar în varianta de echipare de top Intens. În plus, primii 50 de clienți care vor plasa o pre-comandă pentru noul plug-in hybrid vor primi o trotinetă electrică Leader RS și o cască de protecție.

Conform reprezentanților Renault, lista completă a prețurilor va fi publicată până la finalul anului curent. Tot până atunci ar urma să înceapă și livrările modelului cu încărcare la priză. 

SUV-ul de segment B dezoltat de producătorul francez este echipat cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice. Puterea totală oferită de sistemul PHEV este de 160 de cai putere.

Noul Captur E-Tech Plug-in va fi echipat cu o baterie de 9.8 kWh, iar reprezentanții din Hexagon spun că aceasta asigură o autonomie electrică de peste 45 de kilometri în regim mixt (WLTP) sau până la 65 de kilometri în regim urban (WLTP).

Pentru a putea parcurge un drum 100% electric, clienții vor selecta noul mod de rulare "Pure".

Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    Datorita bateriei de acumulatoare, volumul portbagajului acestei variante Captur PHEV variaza, in functie de culisarea banchetei (15 cm), de la 261-379 litri.

    In Franta pretul porneste, inainte de subventii, de la 33.700 Euro.

    MULT SUCCES RENAULT!!!
    11 1
  • Eu l-as compara, in primul rand, cu Kia Niro PHEV 2019:
    - garda la sol 16 cm
    - volum portbagaj 324 litri
    - acumulator de 8,9 kWh
    - autonomie identica (50 km WLTP)
    - pret 33.451 Euro;
    - garantie 7 ani.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru