Renault Clio RS 18: ediție limitată care oferă elemente inspirate din Formula 1

de Cornel Șocariciu
Joi, 11.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat primele fotografii cu ediția limitată Clio RS 18. Versiunea propusă de Renault împrumută o serie de elemente vizuale inspirate de monopostul de Formula 1 utilizat de echipa constructorului francez.

Renault anunță introducerea unei ediții speciale pentru Clio RS. Versiunea poartă numele Renault Clio RS 18 și va fi disponibilă într-un număr limitat (dar încă neanunțat) de exemplare începând cu prima jumătate a anului curent.

Renault Clio RS 18 are la bază versiunea Clio RS 220 Trophy și integrează o serie de elemente vizuale inspirate de monopostul de Formula 1 utilizat de echipa constructorului francez. Pe plafon, dar și pe portierele față au apărut accente gri inscripționate cu logo-ul RS, iar nuanța Sirius Yellow a fost aplicată în zona spoilerului față și a pragurilor laterale.

Pentru interior, francezii au pregătit praguri inscripționate, un volan îmbrăcat în Alcantara și piele naturală, covorașe RS și elemente de plastic care imită fibra de carbon amplasate în zona gurilor de ventilație.

Sub capota lui Renault Clio RS 18 se află același motor de 1.6 litri care produce 220 de cai putere și 280 Nm. Resursele motorului pe benzină sunt puse în valoare cu ajutorul transmisiei EDC cu șase trepte.

Conform oficialilor francezi, versiunea Clio RS 18 vine cu o rigiditate sporită și cu o direcție și mai incisivă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru