Renault Captur Iridium: ediție specială croită pentru publicul francez

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault lansează Captur Iridium doar pentru publicul din Franța. Modelul va fi produs în 2.000 de exemplare și oferă modificări estetice menite să atragă și mai mult publicul tânăr.

Renault lansează pe piața din Franța prima ediție specială dedicată lui Captur facelift. Modelul a fost botezat Captur Iridium, va fi produs în doar 2.000 de exemplare și are un preț de pornire de 20.000 de euro.

Caroseria lui Renault Captur Iridium este vopsită în două tonuri, iar clienții pot alte între patru versiuni: Etoilé Black/Platine Grey, Cassiopée Grey/Etoilé Black, Platine Grey/Etoilé black și Ocean Blue/Platine Grey.

Tot la exterior, Captur Iridium vine cu jante de 17 inch Explorer, cu protecții în nuanța Alto Grey și, bineînțeles, cu logoul Iridium.

Interiorul primește și el accesorii vopsite în nuanța Alto Grey, o tapițerie mixtă (Alcantara/material textil) și sistemul audio Bose. De asemenea, clienții se vor bucura de serviciile pachetului Techno și de sistemul Ciy Pack Plus.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru