Reducerea costurilor: Renault ar putea renunța la modelele Talisman, Espace și Scenic, pentru a lansa mai multe SUV-uri

de Paul Cosma
Joi, 14.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va renunța la modele precum Talisman, Espace și Scenic, pentru a se concentra pe lansarea mai multor SUV-uri, potrivit surselor apropiate de constructorul francez. Renault ar urma să anunțe în curând un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.

Sfârșitul lunii mai va aduce o nouă strategie pentru Renault, care se va suprapune cu planurile de restructurare ale partenerilor de alianță Nissan și Mitsubishi.

Mai multe surse citate de Reuters susțin că Renault va renunța la unele modele din gamă, ca parte dintr-un program de reducere a costurilor.

“Proiectul nu este finalizat, dar Espace, Scenic și Talisman pot fi deja eliminate din oferta viitoarelor produse, nu vor primi o nouă generație. Pe scurt, atenția va fi acordată mai mult SUV-urilor,” au explicat sursele din cadrul companiei.

În câteva săptămâni, Renault ar urma să anunțe un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Pentru mai multe SUV-uri, Renault va renunta si la...Koleos.
    22 3
  • cel mai rau imi pare de Scenic si Espace masini practice si la fel de mari ca orice SUV. Dealtfel nici numai stii ce e ala SUV. E doar o denumire de marketing si atat.

    Iar noile modele de SUVuri Renault se vor numi Scenic ori/si Espace. :))
    12 0
  • Edikkk
    Deşi pare ciudat, dacă nu retrag modelele care nu se vând bine pe piaţă şi nu oferă noi modele care piaţa le cere, ajung să piardă procent din piaţă şi deci mulţi bani

    Asta e realitatea
    5 2
  • hazard
    Vai! Cum asa? Rivalul lui VW Passat nu se vai mai fabrica? Tragedie!
    8 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru