Red Bull anticipează un sezon "înverșunat": "Avem un monopost bun și suntem foarte motivați"

de Daniel Popescu, Foto: Red Bull Content Pool
Miercuri, 03.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner anticipează un sezon "înverșunat" în ciuda faptului că primele curse se vor desfășura fără spectatori și consideră că Red Bull Racing are un monopost bun.

Formula 1 a început oficial pregătirile pentru noul sezon, după ce calendarul primelor opt curse a fost confirmat. Cursa inaugurală va avea loc pe circuitul Red Bull Ring din Austria în 5 iulie, iar etapele europene se vor desfășura fără spectatori.

Cu toate acestea, Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, anticipează că acest lucru nu va avea un efect vizibil asupra piloților.

"Va fi foarte diferit, dar când luminile roșii se vor stinge va conta doar ce se întâmplă pe circuit. Poate că mediul înconjurător va fi un pic diferit, dar cred că competiția va fi la fel de înverșunată și ne vom concentra la ce se întâmpla pe circuit", a declarat el.

În plus, Horner consideră că Red Bull va avea în acest sezon un monopost competitiv, superior celui din sezonul precedent, astfel că este optimist înaintea confruntărilor cu Ferrari și Mercedes.

"Cred că avem un monopost bun în acest an și este păcat că nu am putut vedea asta în Australia. Dar întreaga echipă este foarte motivată și va fi un sezon diferit.

Suntem bine pregătiți pentru a ne descurca", a adăugat el.

Horner a mai precizat că Red Bull a depus eforturi semnificative pentru a pune la punct modul în care se vor desfășura cursele din Austria programate în 5 iulie și 12 iulie. De altfel, organizarea acestor etape inaugurale va fi un punct de reper pentru celelalte circuite care vor găzdui curse în acest sezon.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • hahaha
    https://www.racefans.net/2020/06/03/mercedes-keeping-options-open-on-vettel-in-case-hamilton-or-bottas-leave-says-wolff/
    "Sebastian Vettel ar putea fi o opțiune pentru Mercedes dacă Lewis Hamilton sau Valtteri Bottas decid să plece campioni mondiali, a declarat directorul echipei Toto Wolff."
    4 2
  • netam-nissan
    asteptam si parerea lu Bercea Mondialu.
    11 1
  • Neutru
    Așa zicea și Gigi Becali când avea meci cu o echipă mai dificilă că ar vrea să-i angajeze jucători mai periculoși sezonul următor.Psihologie.
    6 0
  • Trebuie sa fi prost ca sa pleci de la echipa care are cea mai buna masina asa ca Vettel n-are sanse la Mercedes.
    7 1
  • THE SPINNING GERMAN
    As vrea sa ajunga la Mercedes, finger boy. M-as amuza copios sa-l vad facand prostii cu o masina germana :), oricum il rupe-n doua Hamilton. Poate ca incepe sa fie masochist.
    4 2
  • Costel
    ma vad obligat ca prin intermediul AM sa-i transmit cateva cuvinte unui fervent cutezator in mojicie precum numa' Horner ii, asta doar pentru a-ncerca sa-l aduc cu picioarele pe pamant pe fruntasu' energizat inainte ca delirul sau sa devina atat de amplu si profund incat sa fie stigmatizat de intreaga comunitate F1 :

    Christian,

    ii timpu' sa te aduni, sa-ti disciplinezi ideile in prezenta mass-media si sa dai dovada de echilibru minimal, decenta nu-ti mai solicit deoarece-i cat se poate de clar ca-i o notiune abstracta pentru tine in ultimii ani si rogu-te, pentru a evita pe viitor astfel de momente stanjenitoare pentru RBR, aseaza-te linistit la locu' tau prestabilit si arhicunoscut in vremurile astea V6T fiindca rolurile principale is deja arvunite si-n lung metraju' din 2020 de aceleasi doua echipe si mai presus de toate taman de aceiasi clasica si apriga disputa intre doi colosi ai pilotajului, sebastian vettel si iata colac peste pupaza, pe cat de noua pe atat de surprinzatoarea si categoric discutabila versiune a lui Martin Luther King din actualul paddock al marelui circ
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru