Red Bull anticipează un sezon "de poveste" în 2020: "Va fi interesant să vedem cum se descurcă Hamilton cu Leclerc și Verstappen"

de Daniel Popescu, Foto: Red Bull Content Pool
Luni, 20.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner anticipează că Formula 1 va avea un sezon 2020 "de poveste" datorită luptei strânse dintre Mercedes, Ferrari și Red Bull în contextul în care Lewis Hamilton va trebui să facă față "lupilor tineri" Max Verstappen și Charles Leclerc.

Mercedes a dominat Formula 1 începând din sezonul 2014, după introducerea motoarelor turbo, iar acesta va fi ultimul an înainte de o nouă schimbare majoră a regulamentului.

Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, anticipează că stabilitatea regulamentului va genera o luptă echilibrată între echipa pe care o conduce și Mercedes și Ferrari.

"Avem continuitate în toate privințele pentru acest an cu piloții, regulamentele, furnizorii de motoare și regulamentul pentru motoare. Cu excepția cazului în care cineva scoate un iepure din joben, cred că ne așteaptă un an cu adevărat interesant între Mercedes, Ferrari și noi. Ar putea fi un sezon de poveste", a declarat el.

În plus, Horner așteaptă cu nerăbdare să vadă modul în care Lewis Hamilton va reuși să abordeze noul sezon în contextul în care Charles Leclerc și Max Verstappen au demonstrat în sezonul precedent că sunt capabili să profite de orice greșeală a celor de la Mercedes pentru a obține pole position-uri și victorii.

"Este extrem de interesant să vedem dinamica dintre Verstappen și Leclerc și modul în care Hamilton poate lupta roată la roată cu ei.

Cred că este dornic să se măsoare cu valul de tineri care sosește. Pentru Formula 1 este fantastic să aibă dinamica tinerilor piloți și unii piloți mai în vârstă care cunosc toate dedesubturile", a adăugat Horner.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (4)

  • Hamilton vs Leclerc si Verstappen ? Eu i-as spune mai repede Mercedes vs Ferrari si Red Bull ! Pe masina mai buna, oricare dintre cei trei poate fi, lejer, campion ! Da-le celor doi tineri masini superioare Mercedes-ului si Hamilton nu mai prinde primele doua locuri. Da-i lui Hamilton un Mercedes superior si vom vedea acelasi film care ruleaza din 2014.
    12 3
  • Trecand peste lansarile cu surle si trambite ale "noilor" masini, nu cred ca vom avea diferente spectaculoase de performanta fata de sezonul trecut.
    11 1
  • Neutru
    Aveți dreptate,eu sper totuși să se schimbe ceva.Ferrari să vrea victoria necondiționat(să câștigăm dar cu Vettel că are sponsori)la fel este și la Red Bull,Verstappen are iar un adversar(coechipier)bun dar fără spate asigurat deci va fi tratat ca pilot 2.
    10 1
  • Costel
    asteptam de la acest Horner , asta dupa ce-o trambitat pe tot parcursul anului trecut ca angajamentul cu pistoanele japoneze functioneaza ca pe roate pentru RBR , sa-si propuna in 2020 un obiectiv maret si sobru deopotriva astfel incat sa egaleze alaturi (si) de Honda clasarile pe pozitia secunda la constructori din sezoanele 2014 & 2016 (V6T) in compania celor de la Renault , cand colo ce sa vezi , acestuia ii sade mintea la harjoane iar faptul ca fantasmele lui Horner implica protagonisti aflati la varste diametral opuse si ale caror metehne is suficient de evidente atat pentru cei doi juniori dar si pentru pentru arhaicul hamilton deopotriva in obtinerea titlului de campion mondial la piloti in acest an ma face sa devin cel mai indulgent cu putinta in ceea ce priveste grobianismul pavianului impletit care nu s-o sfiit sa contraatace in pauza competitionala cu o nonsalanta de care nu-i tocmai strain : "i'm going to be a machine this year ,on another level than ever before !"

    asadar si prin urmare , dupa doar doua mostre de sagacitate britanica dar si de propriul pleonasm mai ramane doar ca Jean Todt sa devanseze data de desfasurare pentru FIA Gala 2020 fiindca zic ca-i inutil sa mai asteptam pana-n luna decembrie , doar intreb ca pan' la urma n-oi dat cu paru' : oare 14.02.2020 ii o zi faina pentru inmanarea trofeelor ? :D
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru