Record de vânzări pentru Lotus, cu 1.630 de unități în 2018: britanicii pregătesc 3 modele noi în următorii ani

de Paul Cosma
Vineri, 11.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a avut cifre-record în 2018, an în care a vândut 1.630 de mașini sport către clienții săi. Britanicii sunt încrezători că investițiile din partea Geely vor duce la dezvoltarea rapidă a brandului. Lotus pregătește 3 modele noi în următorii ani.

Geely, brandul chinezesc care deține Volvo, a preluat în 2017 și 51% din acțiunile mărcii engleze Lotus, cu promisiunea că va accelera dezvoltarea noilor tehnologii și lansarea unor noi modele.

Sub patronajul Geely, Lotus a reușit un record de vânzări în 2018, cu 1.630 de unități comercializate la nivel global. Printre piețele cu cele mai mari vânzări, Lotus a menționat Suedia, Italia, Japonia și Australia.

În urmă cu câteva luni, Lotus a anunțat că va lansa două noi modele sportive în următorii doi ani și primul SUV al companiei în cel mult 4 ani.

Totodată, Lotus lucrează la un proiect îndrăzneț ce ar urma să scoată la iveală cel mai rapid și scump model din istoria companiei. Presa britanică susține că Lotus pregătește lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs în doar câteva exemplare.

Dezvoltarea modelului este în plină desfășurare, iar în 2019 ar urma să vedem conceptul viitorului hypercar Lotus.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru