Range Rover Evoque PHEV: viitoarea generație a SUV-ului britanic va primi versiune plug-in hybrid și un nou motor de 1.5 litri

de Petre Barac, Foto: Range Rover
Marti, 19.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va introduce un nou motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri ca parte a versiunii plug-in hybrid a lui Range Rover Evoque.

Febra hibrizilor și a mașinilor electrice nu i-a ocolit nici pe britanicii de la Land Rover. Aceștia și-au anunțat intențiile pentru Range Rover Evoque, modelul din gamă cu cel mai mare succes și cea mai rapidă ascensiune.

A doua generație Range Rover Evoque va primi o versiune plug-in hybrid (PHEV), adică un motor electric alături de un nou propulsor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri.

Land Rover nu a spus când va apărea pe piață noul Range Rover Evoque PHEV. Compania a menționat doar că toate mașinile sale vor beneficia de variante electrice sau hibride începând din anul 2020. Însă există voci care susțin că Evoque PHEV ar putea apărea pe piață în 2019.

Acest moment ar coincide cu dezvăluirea generației viitoare Evoque, care va fi construită pe o platformă mai mare și va fi disponibilă cu noi motoare diesel și pe benzină.

Hibridul Range Rover Evoque se va alătura versiunilor PHEV de pe Range Rover și Range Rover Sport, amândouă urmând să apară pe piață în acest an.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • amuzant..ditamai basculanta cu motor de 1,5 si 3 cilindri..mai bine il electrificau.
    4 3
  • 1.5 dci ? :)))
    2 0
  • Valius
    Astia mai au putin si pun pe masini motoare de Husqvarna sau Sthil.
    3 2
  • Ce de ingineri pe aici!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru