Primul venit, primul servit: Volkswagen plănuiește un sistem de precomandă pentru modelul electric ID: debutul comercial, în 2020

de Paul Cosma
Joi, 17.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen se gândește să ofere clienților europeni posibilitatea de a depune un avans pentru achiziția viitorului model electric ID. Exemplarele din primele 5-6 luni de producție ar urma să fie repartizate clienților pe sistemul “primul venit, primul servit”.

Volkswagen pregătește lansarea viitorului său hatchback electric ID. Versiunea de serie va fi prezentată în 2019, iar debutul comercial este programat pentru 2020.

Nemții iau în calcul varianta ca modelul ID să beneficieze de un sistem de precomandă în Europa. Directorul de vânzări VW, Jürgen Stackmann, a declarat că producția primelor 5-6 luni ar urma să ajungă la clienți pe principiul “primul venit, primul servit”.

Pentru început, oficialul german preferă acest sistem în defavoarea livrării mașinilor către dealerii din Europa, acolo unde să fie stocate. Fără să dezvăluie valoarea avansului, Stackmann a dat de înțeles că suma ar fi undeva la câteva mii de euro.

Stackmann a negat ideea unei “strategii de PR” spunând că sistemul de precomandă este foarte bine primit în țări precum Norvegia și Olanda. Acesta mai spune că modelul electric ID ar înregistra cel puțin 10.000 de precomenzi doar în Norvegia.

Via Automotive News

Comentarii (4)

  • andrei
    cum vine aia sa faci precomanda fara sa stii pretul final? nu mai zic ca oricum e o masina nou-nouta ca si tip, deci posibile probleme serioase. intai sa dea specificatii, cum arata etc si dupa aia sa ceara avans.
    8 1
  • @andrei sunt destui fan-boys care sa se ofere cobai.
    5 1
  • Marius
    Daca ati observat, masinile cu motoare termice au avut o limita peste care nu s-a mai putut trece in ce priveste eficienta, consum, emisii, etc
    A fost nevoie ca mai toti constructorii auto sa masluiasca cate ceva. . . dar pana la urma tot s-a aflat.

    Ei bine, e la fel de posibil ca si masinile astea electrice sa aiba ceva hibe si care momentan nu sunt cunoscute. Altfel, de mult toata industria auto trecea pe motoare electrice. . .poluare zero. . .si toata lumea era multumita. Ceva ceva da cu virgula si la electricele astea.
    2 2
  • Edikkk
    Vor să copie din reţeta de succes a Tesla !!

    Doar că VW o dă în bară...

    1. Modelul ID nu a fost prezentat niciodată, fizic ca produs final.
    Good/ ready to/ for market
    2. Caracteristicile nu au fost prezentate complet
    3. Preţul complet pe versiuni nu a fost prezentat


    VW dau din gură înainte, ca să facă știri inutile.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru