Primul trailer pentru serialul Formula 1: Drive to Survive. Documentarul despre Marele Circ apare pe Netflix în 8 martie

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Documentarul Formula 1: Drive to Survive, care va analiza ceea ce se întâmplembodies în spatele scenei în lumea Marelui Circ, a primit un trailer înainte de lansarea oficială din 8 martie de pe platforma Netflix.

Platforma de streaming video Netflix a oferit miercuri primele informații cu privire la documentarul despre Formula 1 pe care îl pregătește în acest an.

Documentarul a primit numele oficial Formula 1: Drive to Survive, iar primul sezon va avea 10 episoade care vor fi disponibile pe platformă începând din 8 martie, cu numai o săptămână înainte de startul noului sezon.

Cu această ocazie, Netflix a publicat și primul trailer pentru noul documentar, iar imaginile sugerează că scenariul se va baza pe evenimentele care se petrec în spatele scenei, atât în cazul victoriilor, cât și în urma unor accidente grave suferite de piloți pe circuit.

"Acest documentar unic întruchipează sportul și ne ajută să arătăm poveștile nespuse de pe circuit și din afara lui. Parteneriatul cu Netflix ne ajută să devenim un brand de entertainment și să atragem noi fani în sport", spune Ian Holmes, directorul drepturilor media ale Formulei 1.

Producătorul executiv al documentarului este James Gay Rees, care a produs anterior și aspreciatul documentar Senna din 2010 despre viața și cariera lui Ayrton Senna.

Via RaceFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru