Primul teaser video cu un nou concept Cupra: prototipul anunță versiunea de performanță a viitorului Leon

Publicat luni, 15.07.2019 16:19 de Cornel Șocariciu

Cupra a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și anticipează o versiune de performanță a viitorului Leon.

Cupra, divizia de performanță a constructorului iberic Seat, a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, prototipul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii septembrie.

Aceleași voci apropiate companiei spun că noul concept anticipează viitoarea versiune de performanță a hatchback-ului Leon. Din punct de vedere estetic, viitorul Cupra Leon (denumirea încă neconfirmată) va primi o serie de elemente stilistice derivate din cele pe care le-am văzut în momentul prezentării lui e-Racer.

Cupra e-Racer, modelul electric dedicat exclusiv circuitului, a debutat în fața publicului la finalul anului trecut cu ocazia ultimei etape din cadrul campionatului european TCR (Touring Car Racing). Sub capota lui e-Racer se află un sistem electric de propulsie capabil să ofere până la 680 de cai putere.

În teaserul video pregătit de oficialii Cupra vedem o parte din silueta viitorului concept, dar și semnătura luminoasă a farurilor. De asemenea, în plan apropiat, ibericii au scos în evidență o versiune iluminată a logo-ului companiei, semn că viitorul concept ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.