Primul teaser pentru noul BMW Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA se lansează în 2020

Publicat miercuri, 20.03.2019 11:43 de Daniel Popescu

BMW a publicat un teaser care anticipează lansarea noului Seria 2 Gran Coupe, care va deveni astfel rivalul lui Mercedes-Benz CLA. Lansarea oficială este așteptată în 2020.

Primele detalii despre lansarea unui BMW Seria 2 Gran Coupe au apărut în 2016, iar presa internațională a relatat recent că modelul a fost observat în timpul unor teste desfășurate sub camuflaj.

Constructorul german a confirmat acum prin intermediul unui teaser publicat pe rețelele sociale că va lansa în curând noul model, fără să ofere alte detalii. "Urmează ceva nou. Sportiv, elegant, extravagant. Noul BMW Seria 2 Gran Coupe", este mesajul care însoțește imaginea publicată de oficialii BMW.

Teaser-ul scoate în evidență plafonul plonjat al lui Seria 2 Gran Coupe, dar și semnătura stopurilor.

Presa britanică a publicat în luna februarie o serie de detalii despre noul Seria 2 Gran Coupe. Modelul este dezvoltat pe arhitectura UKL și va fi poziționat ca dimensiuni între viitorul Seria 1 și actualul Seria 3, în timp ce pasagerii din spate vor avea la dispoziție un spațiu mai generos datorită unui ampatament mai mare comparativ cu Seria 1.

În privința sistemului de propulsie, Seria 2 Gran Coupe ar urma să fie disponibil cu motoare diesel și pe benzină, însă nu este exclusă apariția unei versiuni plug-in hybrid derivată din cea a actualului Seria 2 Active Tourer. De asemenea, clienții ar urma să aibă la dispoziție o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau una automată cu 8 trepte.

BMW a confirmat că noul Seria 2 Gran Coupe va fi disponibil din primăvara anului 2020. 

Via Caradisiac, BMW

  • unu altu, miercuri, 20.03.2019 12:07

    Da parca vroiau sa mai taie din modele ....... Acu aduc unu nou in parcare?