Primul teaser pentru noua generație Toyota RAV4: SUV-ul japonez se lansează în 28 martie

Publicat marţi, 13.03.2018 15:32 de Daniel Popescu

Toyota a publicat primul teaser care anticipează lansarea noii generații a SUV-ului RAV4, care va avea loc în 28 martie cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Toyota a dezvăluit marți primele informații oficiale cu privire la cea de-a cincea generație a popularului RAV4. Astfel, constructorul japonez a anunțat că va prezenta oficial noua generație RAV4 în 28 martie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la New York.

În plus, Toyota a publicat un prim teaser pentru noua generație, care prezintă SUV-ul din lateral, însă imaginea este una întunecată. Prin urmare, singurele indicii sunt cele referitoare la forma generală a caroseriei noului SUV, cu atât mai mult cu cât japonezii nu au furnizat alte amănunte despre noua generație.

Totuși, ne putem aștepta ca noul RAV4 să împrumute o serie de elemente de design de la FT-AC, conceptul unui SUV cu capacități reale în off-road prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles de la finalul anului trecut. În privința motorizărilor, RAV4 va prelua cel mai probabil o serie de unități de propulsie lansare pe alte două SUV-uri lansate relativ recent de niponi, C-HR și Lexus UX. Ne așteptam inclusiv la una sau două versiuni hibride. 

Via Toyota