Primul teaser pentru noua generație Land Rover Defender: modelul off-road vine în 2019

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat primul teaser cu noua generație Defender, care va fi prezentată oficial în 2019. Producătorul britanic promite însă mai multe informații în 27 decembrie.

Land Rover a început deja testele cu noua generație Defender, dar până în prezent a oferit doar câteva detalii despre aceasta.

Iată însă că producătorul britanic a publicat un teaser care arată parțial noul Defender camuflat, la finalul unei sesiuni de evaluare. În plus, Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată oficial în anul 2019, iar până atunci va furniza o serie de informații suplimentare în 27 decembrie.

Cu aproximativ două luni în urmă, Ralph Speth, CEO-ul Jaguar Land Rover, a oferit o serie de informații interesante despre viitorul model. Astfel, viitorul Defender va păstra plafonul plat și partea frontală tradițională, însă britanicii vor alege și linii rotunjite gata să impresioneze publicul tânăr.

De asemenea, noul Defender va primi un pachet tehnologic de top. Sistemele vor fi preluate din gama Range Rover, iar acestea nu vor oferi performanțe excelente doar în off-road. Mai mult decât atât, noua generație Defender va fi disponibilă și cu un pachet generos de sisteme de siguranță și asistență.

Obiectivul celor de la Land Rover este ca noua generație Defender să fie comercializată în 100.000 de unități pe an.

View this post on Instagram

Do not unwrap until 2019.

A post shared by Land Rover USA (@landroverusa) on

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru