Primul teaser pentru noua generație Honda Jazz: lansare programată pe 23 octombrie, la Tokyo

de Paul Cosma
Miercuri, 16.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat un teaser pentru noua generație Jazz, care va fi lansată pe 23 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul Jazz va fi disponibil în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat primul model electric din gamă: Honda e. De asemenea, reprezentanții companiei nipone au subliniat detaliile strategiei "Electric Vision" (toate modelele Honda din Europa vor avea cel puțin o versiune electrificată până în 2025).

În planurile Honda apare și o nouă generație Jazz. Conform oficialilor producătorului japonez, viitorul Jazz va fi prezentat în 2020, iar pe piața din Europa, modelul va fi disponibil exclusiv cu un sistem de propulsie hibrid.

Japonezii au publicat acum și un prim teaser pentru noua generație Honda Jazz, despre care spun că va ridica standardele în ceea ce privește confortul și plăcerea condusului.

Noul Jazz va fi lansat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, în data de 23 octombrie. La același eveniment, Honda va prezenta detalii suplimentare cu privire la strategia “Electric Vision”.

Via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru