Primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Mitsubishi: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni care va oferi tracțiune integrală. Prezentarea este programată pentru 23 octombrie.

La scurt timp după încheierea Salonului Auto de la Frankfurt, constructorii auto încep să se pregătească pentru Salonul Auto de la Tokyo, care își va deschide porțile în 24 octombrie.

Mitsubishi a anunțat că va prezenta conceptul unui SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni despre care afirmă că va avea tracțiune integrală electrică. Cu alte cuvinte, sistemul PHEV dezvoltat de Mitsubishi va integra două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte.

În rest, constructorul japonez nu oferă niciun fel de alte informații despre noul concept, însă a publicat un teaser misterios cu partea din spate a acestuia. Imaginea arată inclusiv patru grile rotunde pe partea din spate, care ar putea indica prezența unor ventilatoare suplimentare sau a unor boxe externe.

Chiar dacă prima impresie este cea a unui concept cu numeroase tehnologii, Mitsubishi afirmă că acesta "are toate abilitățile pentru a forța cu încredere pe drumuri dificile în timpul unor activități de tip outdoor".

Prezentarea oficială a noului concept va avea loc în 23 octombrie, cu o zi înainte de deschiderea salonului. Interesul pentru noul concept este unul ridicat, mai ales că Mitsubishi are în prezent în gamă cel mai vândut SUV plug-in hybrid din Europa, Outlander PHEV

Cu numai o zi în urmă, Mazda a confirmat de asemenea că va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo primul său model electric din gamă, despre care până în prezent știm că va fi echipat cu un sistem de 143 de cai putere și un cuplu de 265 Nm.

Via Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru