Primul teaser pentru BMW X7: imaginea dezvăluie forma grilei frontale și a blocurilor optice

de Daniel Popescu
Vineri, 12.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grila frontală și blocurile optice ale noului BMW X7 au fost dezvăluite prin intermediul unui teaser publicat cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială a celui mai nou SUV din gama constructorul german.

BMW continuă campania de promovare pentru lansarea comercială a noului SUV X7 prin intermediul unui teaser. Imaginea a fost publicată vineri pe contul oficial al companiei de pe rețeaua de socializare Facebook și arată noul SUV din partea frontală.

Astfel, sunt vizibile atât grila de mari dimensiuni, cât și forma blocurilor optice. Chiar dacă fotografia este însoțită doar de textul "Primul BMW X7 din istorie vine în curând", lansarea a fost deja anunțată pentru luna octombrie în cadrul unui eveniment special.

În luna august, BMW a publicat și un clip video de la testele desfășurate cu X7, însă unitatea de test era camuflată.

Noul BMW X7 a fost deja prezentat în stadiu de concept cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamnă anului trecut. Pe lângă grila impozantă, conceptul pentru noul SUV a ieșit în evidență și prin cele 6 locuri dispuse pe 3 rânduri, dar și prin cele două ecrane generoase, fiecare de câte 12.3 inch. Panoul de bord este digital, în timp ce sistemul de infotainment este amplasat la aceeași înălțime, pentru ca șoferul să se poată uita cu ușurință la amândouă.

BMW nu a furnizat detalii despre sistemul de propulsie al conceptului, însă acesta conținea în nume și particula iPerformance, care semnifică prezența unei versiuni plug-in hybrid bazată pe un motor BMW TwinPower Turbo pe benzină.

BMW X7 va fi lansat în producție de serie în 2018 și va fi produs la uzina pe care constructorul o deține în localitatea Spartanburg din statul american Carolina de Sud.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Cand au realizat cu adevarat ce-au facut :-)) n-au mai avut incotro si ,pentru a-si proteja fanii (cel putin asa vreau sa cred :-)) au lansat aceasta blurryphoto...
    P.S. Sper ca macar un singur U-boat sa mai patruleze prin Atlanticul de Nord si macar de data asta sa-si faca pe deplin datoria, preintampinand o inevitabila invazie *si* pe batranul continent.:) iar daca dau dovada de ingeniozitate un Me-109 sa confirme faptul ca Zidul Atlanticului are acoperire ,in fapte , macar dupa 75 de ani.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru