Primul teaser cu viitorul Nio ES6: SUV-ul coupe are sistem de propulsie electric și va fi expus la Shanghai

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 03.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nio va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul SUV coupe ES6. Oficialii start-up-ului din China descriu noul model drept un "SUV electric de înaltă performanță".

Start-up-ul Nio va fi prezent în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie. Conform oficialilor companiei, în cadrul evenimentului asiatic, fanii vor putea face cunoștință cu noul ES6, un SUV coupe cu sistem electric de propulsie.

Pentru moment, oficialii Nio au publicat o singură imagine teaser cu viitorul ES6. Fotografia scoate în evidență forma generală a viitorului SUV, fără să "ofere" și detalii de design. Nio descrie viitorul ES6 drept un SUV de "înaltă performanță" care promite să ofere o "autonomie generoasă".

Tot în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, fanii start-up-ului din China vor putea admira și SUV-ul ES8. Acesta a fost prezentat la finalul anului 2017 și mizează pe un pachet electric capabil să ofere o autonomie de până la 500 de kilometri.

Cel mai impresionant proiect dezvoltat de Nio până în acest moment poartă numele de EP9. Supercar-ul electric are 1.380 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.7 secunde.

Nio EP9 deține recordul de la Nurburgring pentru vehicule electrice. Supercar-ul din China a parcurs un tur pe Iadul Verde în doar 6 minute și 45.9 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru