Primul teaser cu viitorul McLaren 720S Spider: supercar-ul cu plafon retractabil debutează în 8 decembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat prima fotografie teaser cu viitorul 720S Spider. Modelul producătorului britanic va avea un plafon retractabil de tip hard top și va fi prezentat oficial în 8 decembrie.

În urmă cu câteva zile, McLaren a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială 720S Stealth. Modelul va fi produs într-un singur exemplar și are o caroserie vopsită în culoarea Sarthe Grey, nuanță inspirată de cea utilizată pe exemplarul F1 GTR care s-a impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1995.

Acum, McLaren are o nouă surpriză pentru fanii mărcii. Britanicii au publicat prima imagine teaser cu viitorul 720S Spider, model pe care îl vom vedea în "carne și oase" în 8 decembrie. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic nu oferă și alte informații referitoare la noul 720S Spider.

Conform unor surse apropiate companiei, viitorul 720S Spider va miza pe un plafon retractabil de tip hard top fabricat din materiale ușoare. Cu toate acestea, masă totală ar urma să crească cu circa 50 de kilograme (1.358 de kilograme cântărește coupe-ul 720S).

Viitorul McLaren 720S Spider va miza pe același motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 720 de cai putere și 770 Nm.

Cel mai probabil, resursele vor fi gestionate cu ajutorul unei transmisii automate cu 7 trepte, soluție pe care o întâlnim și în cazul coupe-ului 720S. Cu detalii complete despre noul 720S Spider vom reveni în 8 decembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru