Primul teaser cu viitorul hatchback compact de la Skoda: lansarea oficială va avea loc la sfârșitul anului

de Paul Cosma
Marti, 09.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dezvăluit primul teaser cu viitorul său hatchback compact ce va fi lansat oficial până la sfârșitul acestui an. Noul model va avea un design inspirat de conceptul Skoda Vision RS, prezentat de curând la Paris.

Skoda a anunțat că va lansa un nou hatchback compact până la sfârșitul lui 2018. Noul model va fi construit pe platforma MQB A0 a grupului Volkswagen și va reprezenta un concurent direct pentru VW Golf.

Constructorul a mai spus că viitorul model compact va avea un design bazat pe conceptul Vision RS, ce tocmai a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris.

Până la prezentarea oficială, Skoda a dezvăluit primul teaser cu noul hatchback, iar voci apropiate companiei susțin că ar putea fi vorba despre noua generație Rapid.

În faza de concept, Skoda Vision RS mizează pe un sistem hibrid de propulsie. Acesta are în componență un motor pe benzină de 1.5 litri capabil să dezvolte 150 de cai putere și un motor electric de 75 kW (102 CP). Cehii afirmă că puterea totală oferită de ansamblul hibrid este de 245 de cai putere, iar resursele lui Vision RS sunt gestionate cu ajutorul unei transmisii DSG cu 6 trepte.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • someone
    avand in vedere ca e peste fabia si mai ales in clasa golf, va avea oare independenta pe spate? voi ce ziceti?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru