Salonul Auto de la Geneva 2018

Primul teaser cu noua Toyota Supra: modelul sportiv va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Publicat Marti, 13.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 1
Primul teaser cu noua Toyota Supra: modelul sportiv va debuta la Salonul Auto de la Geneva - Poza 1
Toyota a publicat primul teaser cu noua Supra, sportiva niponă urmând să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Toyota este aproape să prezinte publicului larg noua Supra. Japonezii au dezvăluit o imagine cu un “modern racing concept” ce va fi prezentat pe 6 martie și care reprezintă angajamentul lor de a aduce înapoi pe piață “cea mai cunoscută mașină sport”, o aluzie la Toyota Supra.

Noul model nipon va purta semnătura Gazoo Racing și va fi oferit în mai multe versiuni de putere: Supra, Supra GR, Supra GR Sport și Supra GRMN (Gazoo Racing Masters of Nurburgring). Debutul comercial este programat pentru a doua parte a anului viitor.

Viitoarea sportivă de la Toyota ar putea să fie echipată cu un motor V6 turbo de 3.5 litri care produce peste 400 de cai putere. O cutie de viteze manuală apare pe lista constructorului, în ciuda faptului că informațiile mai vechi spuneau că Toyota va miza exclusiv pe o transmisie automată.

În plus, există posibilitatea ca noua Supra să beneficieze și de o versiune cu propulsie hibridă inspirată de prototipurile folosite de Toyota în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță.

Via Autocar


Comentarii (1)

  • Imi plac liniile curbate si fluide...m-am saturat de muchii si taieturi la echer.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru