Update: Teasere noi cu viitoarea generație Kia Soul: modelul producătorului asiatic debutează la finalul lunii noiembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Kia Soul va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul asiatic promite modificări consistente la nivelul motorizărilor, dar și îmbunătățiri în dreptul designului.

Update: 21.11.2018

Kia a publicat un set nou de imagini teaser cu viitoarea generație Soul. De această dată, producătorul sud-coreean dezvăluie profilul noului model, dar și câteva detalii de interior (volanul și sistemul de infotainment).

Știrea inițială: 14.11.2018

Kia a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație Soul. Modelul producătorului sud-coreean va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii noiembrie.

Kia pregătește mici modificări la nivelul designului, îmbunătățiri pentru interior, dar și motorizări noi. Așa cum era de așteptat, oficialii Kia confirmă că noua generație Soul va fi disponibilă și într-o versiune electrică (Soul EV).

Conform unor informații apărute în urmă cu câteva luni, noua generație a lui Kia Soul EV va împrumuta sistemul electric de propulsie de pe actualul e-Niro. În cazul acestuia din urmă, Kia oferă două versiuni.

Prima dintre acestea folosește un motor electric de 136 de cai putere și 395 Nm, și un pachet de baterii de 39.2 kWh, valoare suficientă pentru o autonomie de 312 kilometri (valoare măsurată în ciclul WLTP).

Cea de-a doua versiune oferită pe e-Niro are 204 cai putere și o baterie de 64 kWh. În acest caz, cu un singur "plin de energie", SUV-ul asiatic poate parcurge până la 485 de kilometri.

Cu detalii complete despre noua generație Kia Soul vom reveni în 28 noiembrie.

Via | KiaMotorsRomania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru