Primul teaser cu Audi e-tron Vision Gran Turismo: conceptul dedicat jocului video GT Sport debutează în 9 aprilie

Publicat luni, 12.03.2018 10:38 de Cornel Șocariciu

Polyphony Digital, dezvoltatorii jocului video Gran Turismo Sport, au colaborat cu reprezentanții Audi, iar în 9 aprilie lansează conceptul virtual e-tron Vision Gran Turismo.

În 9 aprilie, jocul video Gran Turismo Sport primește un upgrade, iar Audi a colaborat cu specialiștii din cadrul Polyphony Digital pentru dezolvarea unui concept nou.

Numele său este Audi e-tron Vision Gran Turismo și, conform zvonurilor, are la bază arhitectura lui R8. Noul concept gândit pentru fanii jocului GT Sport va avea un sistem de propulsie electric, dar și tracțiune integrală.

Jocul video Gran Turismo Sport, disponibil exclusiv pe platforma Sony PlayStation 4, a fost lansat în toamna anului trecut, iar utilizatorii au avut la dispoziție doar 162 de modele. În ultima perioadă, Polyphony Digital a venit cu o serie de pachete, iar numărul vehiculelor oferite a trecut de 200.

În același timp, Forza Motorsport 7, joc video disponibil pe platforma Xbox One, dar și pe PC-uri, oferă peste 700 de modele.

  • G, luni, 12.03.2018 10:58

    Poftim?! Teaser cu o mașină dintr-un joc video?? Ce-i asta? ... ...Și uite așa, dintr-o dată, încep să mă gândesc la ce spunea primarul din Timișoara despre ziariști.

  • @G, luni, 12.03.2018 11:34

    nu prietene...asta e nivelul intelectual pe care il schiteaza o firma fanilor sai. Acest E-tron este o facatura de marketing de ani buni de zile. Daca te-ai fi uitat pe site-ul astora ai fi vazut un banner care a prins radacini si care nu s-a concretizat NICIODATA intr-o masina de serie. Important e sa prosteasca si sa lase impresia ca "se lucreaza"