Primele teasere pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Hyundai: prezentarea oficială va avea loc în noiembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va prezenta în luna noiembrie conceptul unui SUV plug-in hybrid despre care susține că este "inovator", fără să ofere însă detalii tehnice.

Hyundai este pe punctul de a prezenta un nou concept cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile pentru presă în 18 noiembrie.

Constructorul sud-coreean a publicat doua teasere și un scurt clip video cu conceptul unui SUV, despre care afirmă că va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Hyundai nu intră în detalii tehnice despre concept, însă menționează că acesta va fi unul "inovator", semn că pregătește demonstrarea unei noi tehnologii în acest domeniu.

De asemenea, teaserul video scoate în evidență că stopurile au o semnătură dinamică, un element deja obișnuit pe numeroase modele de serie.

În plus, Hyundai oferă câteva detalii despre grila frontală. "Când vehiculul este în mișcare, fiecare celulă individuală a grilei continua să se miște într-o manieră prestabilită pentru a crea un efect dinamic. Acest lucru include un efect funcțional pentru a controla fluxul de aer, pentru a optimiza aerodinamică și pentru a îmbunătăți eficienta consumului", spun reprezentanții Hyundai în comunicatul de presă.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru