Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 22.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.

Update: 22.11.2018

Land Rover a publicat pe contul oficial de Facebook o nouă fotografie teaser cu cea de-a doua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Evenimentul dedicat prezentării noului Evoque va avea loc la Londra și este programat să înceapă la ora 21:45, ora României. Viitorul Range Rover Evoque va fi disponibil în Europa începând cu prima parte a anului viitor. 

Știrea inițială: 14.11.2018

În urmă cu trei ani, producătorul britanic Land Rover a inițiat o campanie de marketing dedicată lui Range Rover Evoque Convertible. Pentru promovarea modelului, constructorul a folosit "machete" realizate din sârmă care ofereau indiciii cu privire la designul viitorului model.

Acum, Land Rover pregătește o nouă generație pentru Evoque, iar constructorul britanic a decis să meargă pe ideea utilizată în 2015. Astfel, în câteva puncte cheie din Londra au fost amplasate "sculpturile" din sârmă care anticipează designul celei de-a doua generații Evoque.

Totodată, reprezentanții Land Rover au anunțat că prezentarea noului Evoque va avea loc în cadrul unui eveniment special din Londra în 22 noiembrie.

Conform unor surse apropiate companiei, noua generație Range Rover Evoque va miza pe o arhitectură revizuită, dar și pe o variantă îmbunătățită a sistemului Terrain Response.

Totodată, SUV-ul britanicilor va avea un ampatament mai generos cu 20 de mm și va oferi mai mult spațiu pentru pasageri.

În ceea ce privește designul, viitorul Evoque va primi faruri revizuite, spoilere ușor restilizate, în timp ce partea din spate va prelua o serie de linii pe care acum le putem admira pe Range Rover Velar. Interiorul ar urma să treacă și el printr-o serie de modificări. La nivelul consolei centrale, viitorul Evoque va integra două ecrane tactile de mari dimensiuni. Unul este dedicat sistemului de infotainment, iar cel de-al doilea va fi utilizat pentru controlul sistemului de climatizare.

Gama de motorizări va cuprinde unități diesel și benzină din familia Ingenium, în timp ce o versiune plug-in hybrid și-ar putea face apariția către finalul lui 2019.

Comentarii (2)

  • Balzac
    Io vad mdelul actual sau...cel mult un facelift.
    6 0
  • Uite.l aici
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10161424467305571&id=282681245570
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru