Primele imagini sub camuflaj cu noua generație Opel Corsa: vânzările încep în vară inclusiv pentru versiunea electrică

de Daniel Popescu
Joi, 02.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat primele imagini cu noua generație Corsa în urma testelor efectuate în Suedia și Germania. Comenzile pentru hatchback încep în vara inclusiv pentru versiunea electrică, iar livrările vor demara în toamnă.

Opel a oferit în această săptămână câteva informații proaspete despre noua generație Corsa. Producătorul german a anunțat că hatchback-ul va putea fi comandat începând din această vară, în timp ce livrările efective vor începe în toamnă.

De asemenea, comenzile pentru versiunea electrică eCorșa vor începe simultan cu cele ale versiunilor cu motoare cu combustie internă, însă Opel nu a menționat explicit dacă livrările vor începe de asemenea în toamnă. Planul anunțat anterior prevede că această variantă să poată fi achiziționată începând din 2020.

Cu această ocazie, Opel a publicat și o serie de imagini sub camflaj cu noua generație Corsa, în urma unor teste intensive desfășurate în Suedia și Germania.

Testele din Suedia au avut loc în Lapland, la numai 40 de kilometri sud de Cercul Polar și s-au deafasurat în perioada ianuarie-martie la temperaturi care au coborât frecvent până la -30 de grade Celsius. Testele extreme au avut în principal rolul de a verifica funcționarea tuturor sistemelor de control la parametri normali indiferent de condițiile meteo.

În paralel, Opel a efectuat teste și la centrul de testare Dudenhofen din Germania, acolo unde Corsa a fost evaluat pe linii drepte pentru a simula condusul pe autostradă la viteze mari, cu scopul de a verifica comportamentul suspensiilor și direcției.

Potrivit unor informații oficiale anterioare, noua generație Opel Corsa va fi produsă pe platforma Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA Peugeot-Citroen și va avea o lungime de 4.06 metri.

De asemenea, subcompacta va avea lumini inteligente IntelliLux LED Matrix și stopuri cu LED, iar masa totală va fi de numai 980 de kilograme, cu 108 kilograme mai mică decât actuala generație.

Via Opel

Comentarii (2)

  • In sfarsit pare ca scapa de spatele ala odios cu haionul aproape vertical. Dar numai 4 cm in plus la lungime e rezultatul ?
    1 1
  • Judecatorul
    '' din cate stiu eu Generatia noua a micutei Opel Corsa F hatchback va fi verisoara de platforma care va deriva din platforma tehnica a fratiorului sau francez micut :Peugeot 208 hatchback a doua generatie deci probabil va fi un opel corsa f hatchback imbracat in hainele fratilorului sau francez micut:Peugeot 208 hatchback a doua generatie dotat cu aceelasi motorizari imprumutate de la fratiorul sau francez micut Peugeot 208 hatchback a doua generatie ' daca este adevarata afirmatia la cea ce specific aici multumec :) !
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru