Primele imagini cu BMW X3 M și X4 M: modificări estetice consistente și tracțiune integrală inteligentă M xDrive

de Cornel Șocariciu
Sambata, 08.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitoarele X3 M și X4 M. Cele două SUV-uri de performanță au putut fi admirate de publicul prezent la Nurburgring cu ocazia cursei din cadrul Campionatului German de Turisme.

Pregătirile pentru lansarea noilor BMW X3 M și X4 M intră în linie dreaptă. Constructorul german a publicat o serie de imagini surprinse în timpul testelor realizate pe circuit.

BMW spune că versiunile de pre-serie acoperite cu camuflaj ale SUV-urilor de performanță vor putea fi admirate pentru prima dată de publicul larg în cadrul etapei de DTM (Campionatul German de Turisme) de pe circuitul german de la Nurburgring (8-9 septembrie).

Din punct de vedere estetic, cele două modele propuse de nemți vin cu prize de aer mai mari, cu elemente aerodinamice noi, cu spoilere agresive și cu un sistem de evacuare cu patru terminații. BMW a pregătit pentru X3 M și X4 M un motor de 3.0 litri cu șase cilindri. Pentru moment, oficialii constructorului german nu au anunțat și performanțele unității pe benzină.

Reprezentanții producătorului bavarez spun că noile SUV-uri de performanță vor fi oferite alături de sistemul de tracțiune integrală M xDrive, același sistem care a fost introdus în premieră pe noul M5.

"Cu performanțe specifice modelelor M, X3 M și X4 M vor stabili noi repere în materie de dinamică în segmentele în care vor activa", a declarat Frank van Meel, președintele diviziei de performanță.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru