Primele imagini camuflate cu noua generație Nissan Juke: SUV-ul subcompact va avea jante de 19 inch, ampatament mărit și sistem ProPilot

de Daniel Popescu
Marti, 20.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Juke, care va avea un ampatament mărit, jante de 19 inch și sistem ProPilot. Prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie.

Nissan a început în luna iulie o campanie de teasing pentru lansarea noii generații Juke, iar acum a publicat o serie de imagini sub camuflaj din timpul unor teste desfășurate pe circuitul Millbrook din Marea Britanie.

Cu această ocazie, constructorul japonez a oferit o serie de informații interesante cu privire la specificațiile și dotările noii generații.

Astfel, Nissan afirmă că ampatamentul lui Juke este mai mare pentru a oferi un spațiu mai generos pentru șofer și pasageri, fără ca acest lucru să aibă un efect negativ asupra sportivității modelului. În plus, SUV-ul subcompact va fi echipat cu jante de 19 inch.

Nu în ultimul rând, Nissan a menționat că Juke va deveni al treilea model al constructorului după Qashqai și Leaf care primește sistemul ProPilot. De altfel, sistemul ProPilot a primit un update major chiar în primăvara acestui an și permite acum condusul fără mâini pe volan atunci când mașina este pe autostradă și își păstrează banda de circulație.

Noile îmbunătățiri introduse de Nissan pentru ProPilot utilizează o combinație de camere video, radare, sonare, hărți 3D și conexiune la GPS pentru a oferi informații în timp real despre mediul înconjurător și despre localizarea exactă a mașinii pe autostradă.

Prezentarea oficială a noii generații Nissan Juke este programată pentru 3 septembrie, iar până atunci niponii se rezumă să mai afirme că modelul va avea "o identitate unică, un plus de personalitate, performanțe superioare și un nivel de conectivitate care răspunde nevoilor în evoluție ale șoferilor".

Via Nissan

Comentarii (5)

  • Arată super. :-)
    De fapt niște voci vecine cu gardul companiei șușoteau că japii s-au grăbit ca Juke să primească :-P o nouă generație când au auzit că-n Firea vrânceană a coanei Pandele se cocea ideea taxării vechiului model pentru urâțenie, la fiecare intrare-n Bucale.

    Acu pe bune, și mai hidos era imposibil să-l facă. Și nici mai înghesuit ca actualul.
    În plus, Juke e f. important pt vânzările europene Nissan (în SUA e ca și cum n-ar fi) și d-aia n-au mai riscat să sară calul cu *personalitatea pregnantă*, după relativul eșec al noii Micra.

    Aș fi totuși curios dacă rezultatele *testului elanului* vor fi la fel de catastrofale ca ale fostei generații.
    20 11
  • Si io am zis ca nu cred ca il pot face mai urat. Cred ca si un copil de clasa a III-a cu usor retard l-ar putea desena mai frumos. Dar nu trebuie subestimati designerii japonezi. :)
    15 14
  • someone
    desi urat ( sau diferit de majoritate ) juke inca se vinde f bine: anul trecut, in cel de-al 9-lea an al carierei, juke s-a vandut in 60 000 exemplare, intr-o clasa deja supraaglomerata.
    acest model nou va fi mai spatios, atat la pasageri datorita unui ampata,ment mai mare cat si la bagaje unde portbagajul va trece de 400l.
    pot ghici cateva motorizari: 1.0 de pe clio si duster, 1.3 din alianta in diferite variante de puetere, cel de 1.6 de care japonezii nu vor sa se dezica si il vor pe juke-r si nismo, si f probabil sistemul hybrid de pe clio.
    11 5
  • Parere
    Mie mi-a placut intotdeauna design-ul putin mai excentric al Juke-ului comparativ cu dulapurile nemtesti lipsite de personalitate. Sper ca noul model o sa fie la fel de diferit. Nu imi place sa fiu cu turma, ce sa-i faci...
    13 12
  • Edikkk
    Oooooo foarte frumos pare

    Varianta hibridă dacă proştii de japonezi o lasă în Europa, va fi e-power şi nu e-tech deşi este aceeaşi Mărie cu altă pălărie !!

    Dacă va fi varianta hibridă, va avea succes mare altfel nu va avea succes.
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru