Prima schiță cu viitorul Volkswagen T-Roc R: SUV-ul de performanță va fi prezentat la Geneva

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat prima schiță cu viitorul T-Roc R. SUV-ul de performanță pregătit de nemți va miza pe un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere puțin peste 300 CP.

La jumătatea anului trecut, o serie de voci apropiate Volkswagen au anunțat că producătorul german pregătește o versiune de performanță a SUV-ului T-Roc. Zvonurile au fost confirmate de oficialii constructorului în urmă cu doar câteva zile.

Acum, pentru a mai îndulci așteptarea, Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu viitorul T-Roc R. Din punct de vedere estetic, noul SUV va primi o serie de elemente de caroserie ceva mai agresive, jante cu un design special și, bineînțeles, logo-ul diviziei R în dreptul grilei frontale. În partea din spate, T-Roc R va integra o aripă ceva mai generoasă și un sistem de evacuare cu patru terminații.

Sub capotă, viitorul T-Roc R va "ascunde" un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere puțin peste 300 de cai putere. Resursele unității vor fi gestionate de un sistem de tracțiune integrală 4Motion și de o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

Viitorul Volkswagen T-Roc R va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Conform unor surse apropiate, planurile Volkswagen nu se opresc aici.

Nemții vor să lanseze versiuni R și pentru Tiguan și Arteon. SUV-ul constructorului german va miza pe același motor turbo de 2.0 litri de peste 300 CP, în timp ce Arteon R ar putea primi un V6 de 3.0 litri capabil să dezvolte peste 400 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru