Prima schiță cu Skoda Karoq Cabriolet: studiu de design realizat de elevii din Mlada Boleslav

de Cornel Șocariciu
Vineri, 13.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elevii care urmează cursurile centrului de studiu Skoda din Mlada Boleslav au primit un proiect inedit. 20 de tineri sunt implicați în program, iar tema din acest an implică transformarea lui Karoq într-un SUV cabrio.

Skoda a inițiat un program inedit prin care a permis unor elevi să-și exerseze talentul la design pentru realizarea unui concept. Proiectul din acest an are la bază modelul Karoq, iar elevii au fost îndrumați să realizeze o versiune cabrio a SUV-ului din Mlada Boleslav.

Cei 20 de elevi implicați în acest proiect au vârste cuprinse între 17 și 18 ani și vin din programe de studiu diferite. Pentru moment, reprezentanții din Mlada Boleslav au publicat o singură schiță cu viitorul cabrio derivat din SUV-ul Karoq.

Conform reprezentanților Skoda, proiectul celor 20 de elevi va fi expus în luna iulie a acestui an.

Constructorul ceh nu este la primul proiect de acest gen. În 2014, studenții Skoda au prezentat un concept cu două locuri bazat pe citadinul Citigo. Un an mai târziu, am făcut cunoștință cu un pick-up bazat pe Fabia, iar în 2016, studenții au pregătit un coupe derivat din Rapid Spaceback. Anul trecut, cehii au prezentat Skoda Element, un buggy electric născut dintr-un Citigo.

Centrul de studiu Skoda din Mlada Boleslav include 13 programe diferite, iar în prezent, 900 de elevi urmează aceste cursuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru