Prima schiță cu înlocuitorul lui Koenigsegg Agera RS: noul hypercar va fi prezentat în 2019 la Geneva

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Koenigsegg a publicat prima schiță oficială cu înlocuitorul lui Agera RS. Noul hypercar va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019, iar primele informații spun că modelul va avea o masă totală mai mică și o putere crescută comparativ cu Agera RS.

Koenigsegg a anunțat un înlocuitor pentru Agera RS, iar conform oficialilor companiei, modelul va fi prezentat anul viitor în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Pentru început, oficialii Koenigsegg au publicat o schiță cu partea posterioară a viitorului hypercar.

Conform primelor informații, înlocuitorul lui Agera RS va miza tot pe un motor V8 biturbo de 5.0 litri. Producătorul nu pregătește un sistem hibrid de propulsie, iar unitatea cu combustie internă ar urma să genereze 1.400 de cai putere, cu 40 CP mai mult față de actualul Agera RS.

“Pregătim un înlocuitor pentru Agera RS. Va fi o mașină croită mai degrabă pentru circuit și mai puternică decât Agera RS”, a declarat Christian von Koenigsegg.

În același timp, Koenigsegg va miza pe o structură ușoară, iar primele informații spun că viitorul hypercar va avea cu circa 20 de kilograme mai puțin comparativ cu actualul Agera RS.

Via | TopGear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru