Prima imagine teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: elemente de caroserie inspirate din motorsport și peste 480 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 07.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat prima fotografie teaser cu viitorul RC F Track Edition. Modelul producătorului japonez va primi o serie de elemente de caroserie inspirate din cele utilizate pe versiunea de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 de 5.0 litri cu peste 480 CP.

Lexus a publicat prima imagine teaser cu viitorul RC F Track Edition. Conform reprezentanților constructorului nipon, modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în 12 ianuarie 2019.

Fotografia teaser publicată de Lexus oferă un detaliu cu privire la aripa spate pregătită de niponi. Aceasta este fabricată din fibră de carbon și a fost inscripționată cu logo-ul diviziei diviziei Lexus F.

Totodată, au apărut și o serie de fotografii spion care scot la iveală faptul că viitorul RC F Track Edition va primi spoilere modificate, prize de aer mai mari, praguri laterale noi și un difuzor îmbunătățit.

În plus, producătorul nipon va oferi și o serie de accesorii de performanță derivate din cele utilizate în prezent pe versiunea de circuit Lexus RC F GT3. Aceleași surse spun că japonezii vor oferi motorul V8 de 5.0 litri cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte. Puterea oferită de unitatea pe benzină ar urma să treacă de 480 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru