Prima imagine teaser cu viitorul Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va ajunge pe piață în prima parte a anului viitor

de Cornel Șocariciu
Duminica, 18.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe va concura cu Mercedes-Benz GLC Coupe și BMW X4 și va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor.

Producătorul nipon Infiniti are un program încărcat în ultima perioadă. În cursul acestei săptămâni, oficialii companiei au anunțat că au finalizat testele pentru dezvoltarea sistemului hibrid de propulsie introdus în 2017 pe conceptul Q60 Project Black S, urmând ca decizia cu privire la dezvoltarea unei versiuni de serie a coupe-ului de performanță să fie anunțată până la finalul anului.

Acum, oficialii Infiniti au publicat o imagine teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe va concura cu Mercedes-Benz GLC Coupe și BMW X4 și va fi prezentat în următoarele luni, debutul comercial fiind programat pentru prima parte a anului viitor.

Reprezentanții constructorului nipon spun că designul lui QX55 a fost inspirat de prima generație a crossover-ului FX, model introdus în premieră în anul 2003.

"Infiniti QX55 este un model uimitor care va ataca direct segmentul SUV, sectorul cu cea mai mare creștere la nivel global. Clienții vor aprecia designul special pregătit pentru SUV-ul coupe", a declarat Mike Colleran, vicepreședintele Infiniti.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru