Prima imagine teaser cu noile modele pregătite de divizia Audi Sport: RS Q8 și RS Q3 Sportback vor debuta în cursul acestui an

de Cornel Șocariciu
Luni, 05.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o imagine teaser cu viitoarele modele pregătite de divizia de performanță. Până la finalul anului, fanii Audi vor face cunoștință cu RS4 Avant facelift, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3, RS Q3 Sportback și RS Q8.

Audi Sport, divizia de performanță a constructorului german, a pregătit o serie de suprize pentru fani. Conform reprezentanților companiei, până la finalul anului vom face cunoștință cu șase modele noi din gama RS.

Oliver Hoffmann, directorul general Audi Sport, a declarat că în perioada următoare vom vedea cum portofoliul constructorului german va include și o serie de SUV-uri de performanță. Iar imaginea teaser publicată de nemți confirmă acest lucru.

Unul dintre cele mai importante SUV-uri de performanță va fi RS Q8. Conform unor voci apropiate producătorului german, SUV-ul de performanță va folosi același sistem hibrid de propulsie pe care îl găsim în prezent sub capota lui Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Sistemul de propulsie oferă 680 CP și 850 Nm și are la bază un motor V8 de 4.0 litri și un motor electric.

RS Q3 și RS Q3 Sportback vor completa gama de SUV-uri de performanță pregătită de constructorul german. Conform acelorași surse, ambele SUV-uri compacte vor fi echipate cu motorul de 2.5 litri cu cinci cilindri capabil să ofere circa 420 CP.

Toate cele trei SUV-uri de performanță ar urma să fie expuse în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Audi RS 7 Sportback va fi și el lansat până la finalul anului, iar zvonurile spun că modelul de performanță va fi echipat cu un V8 biturbo de 4.0 litri care va oferi circa 600 CP. Aceeași motorizare ar urma să fie întâlnită și în cazul viitorului RS6 Avant, break-ul de performanță având premiera programată tot în acest an.

Până la finalul lunii decembrie, divizia Audi Sport va prezenta și RS4 Avant, modelul urmând să aibă la bază proaspătul A4 Avant facelift. Cel mai probabil, break-ul de clasă medie va fi echipat tot cu motorul V6 de 2.9 litri.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru