Previziunile lui Elon Musk: Tesla va înregistra un record de livrări de 90.000 de unități în perioada aprilie-iunie

de Paul Cosma
Vineri, 24.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini, potrivit informațiilor prezentate de Elon Musk într-un document intern.

Tesla a publicat la sfârșitul lunii aprilie raportul financiar pentru primele trei luni ale anului, în care se menționa că producătorul american de mașini electrice are o rezervă de numai 2.2 miliarde de dolari, în urma unor pierderi de 700 de milioane de dolari.

În urmă cu câteva zile, Elon Musk susținea că Tesla va rămâne fără bani în următoarele 10 luni în cazul în care nu aplică măsuri radicale de reducere a costurilor. Pe fondul acestor informații, Musk a transmis într-un email către staff că Tesla este aproape să înregistreze un record de livrări în trimestrul al doilea.

Potrivit documentului obținut de agenția de presă Reuters, livrările Tesla din acest trimestru ar urma să depășească 90.700 de unități, performanță ce fusese obținută în ultimele trei luni din 2018.

În același document se arată că Tesla are un ritm de producție de 900 de unități Model 3 pe zi, fiind aproape de obiectivul declarat de 7.000 de mașini pe săptămână.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Una calda una rece iar suspansul continua pe banii investitorilor :) Asa cum lumea a devenit tot mai polarizata pro/contra Trump, imigratie, socialism, etc, la fel taberele sunt tot mai clar delimitate de pro/contra Tesla.

    Eu cred ca e inca unul din momentele istorice in care pariurile sunt facute pe tehnologie. Ies jocurile sau nu? Aici intervine educatia inginerilor (stiinta) si cultura generala a unei natiuni (imaginatia). Si bineinteles, partea aceea extrem de importanta si tot mai bagatelizata numita credinta :)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru