Prețuri pentru noul Honda CR-V Hybrid: start de la 34.000 de euro

de Cornel Șocariciu
Joi, 15.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat lista de prețuri pentru CR-V Hybrid. În România, noua versiune a SUV-ului nipon are un preț de pornire de 34.000 de euro. Clienții pot alege versiuni 4x2 sau 4x4 echipate cu sistemul hibrid de 184 de cai putere și 315 Nm.

În urmă cu câteva luni, Honda publica primele detalii referitoare la noul CR-V Hybrid. Acum, producătorul japonez a publicat lista de prețuri și pentru piața din România. 

Noul CR-V Hybrid va fi oferit atât într-o versiune 4x2, cât și într-o variantă 4x4. Modelul folosește un motor pe benzină de 2.0 litri i-VTEC, un motor electric și un set de baterii (arhitectură de tip hibrid cu sistem de propulsie în paralel). Unitatea pe benzină dezvoltă 145 de cai putere și 175 Nm, iar conform oficialilor niponi, sistemul hibrid generează 184 de cai putere și 315 Nm.

Alături de acest ansamblu, Honda CR-V Hybrid integrează un motor/generator secundar și o transmisie cu raport fix despre care niponii spun că este mai rafinată decât cutia e-CVT întâlnită pe majoritatea vehiculelor hibride.

MOTORIZARE
NIVEL DE ECHIPARE
(euro, TVA inclus)
Motor
termic
Putere
(CP)
Transmisie Elegance Lifestyle Executive
2.0 i-VTEC
Benzină
+electric
184 CP
e-CVT,4x2
e-CVT,4x4
34.000
37.500
-
39.750
-
43.000

La baza noului CR-V Hybrid se află tehnologia intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) care propune trei moduri de rulare.

EV Drive folosește energia înmagazinată în baterii pentru a alimenta motorul electric care angrenează roțile.

În acest mod, motorul pe benzină este oprit. Cel de-al doilea mod de rulare se numește Hybrid Drive. În acest caz, motorul cu combustie internă alimentează un generator secundar care suplimentează energia din baterii. Cel de-al treilea mod disponibil poartă numele de Engine Drive și utilizează atât resursele motorului electric, cât și pe cele ale propulsorului cu combustie internă pentru performanțe maxime.

Standard, noul Honda CR-V Hybrid va fi echipat cu următoarele: sistem de asistare la pornirea din rampă, sistem de asistență în ceea ce privește comportamentul dinamic, sistem automat de frânare cu funcție pentru detectarea pietonilor, sistem pentru avertizarea coliziunilor frontale, sistem pentru menținerea benzii de circulație, sistem pentru avertizare cu privire la părăsirea benzii de rulare, cruise control adaptiv, sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, sistem de infotainment cu ecran color de 7 inch, navigație Garmin, sistem audio cu 9 incinte, climatizare pe două zone, senzori de ploaie și lumină, senzori de parcare și cameră video pentru mersul cu spatele, olginzi rabatabile electric și încălzite, scaune față încălzite, faruri cu LED, stopuri spate cu LED și jante din aliaj de 18 inch. 

Conform reprezentanților Honda, primele exemplare CR-V Hybrid vor fi livrate în România începând cu primăvara anului viitor.

Comentarii (4)

  • Anonim
    Toate dotarile enumerate ca fiind standard sunt la varianta de 43 de mii de euro la Elegance cu un pret ff mare 34 de mii nu regasesti nici macar jumatate din optionalele enumerate .
    2 1
  • @Anonim
    Dotările enumerate sunt pentru versiunea Elegance.
    2 0
  • Anonim
    Daca este asa atunci oferta este buna !
    1 1
  • Daniel
    43000 euro. Trebuie sa fii iresponsabil sa achiziționezi la banii astia o masina submotorizata, vetustă, slaba. Cu banii astia poti avea supermașini.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru