Presa britanică: Mini pregătește un MPV 100% electric cu numele Traveller

de Paul Cosma
Vineri, 06.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini va lansa un MPV electric cu numele Traveller, producția urmând să înceapă în 2022, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. Noul Mini Traveller ar urma să fie dezvoltat pe plaftorma FAAR de la BMW și va fi “înfrățit” cu succesorul lui BMW i3.

MINI a prezentat la jumătatea lunii iulie primele imagini și informații tehnice despre Cooper SE, primul său model electric care va fi produs în serie, anunțând și startul unei ofensive electrice pentru următorii ani.

Unul dintre modelele pregătite de MINI va fi un MPV electric ce ar urma să poarte numele Traveller. Presa britanică susține că Mini Traveller va fi bazat pe platforma FAAR de la BMW și că va împrumuta tehnologia succesorului lui BMW i3.

Autonomia viitorului model ar urma să fie de circa 400 de kilometri, însă informația nu a fost confirmată de constructor.

Potrivit Autocar, Mini Traveller va avea dimensiuni comparabile cu BMW Seria 2 Active Tourer. Producția este așteptată să înceapă în 2022, în Olanda, potrivit surselor Mini citate de publicația menționată.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • someone
    active seria 2 tourer e prea mare pt ca un mini sa aiba dimensiunile astea. dar hey, marimea, micimea sau grosimea sant chestii relative, nu?
    si fac pariu ca va cantari peste 1500 kg. dublu fata de original
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru