Premierele Mercedes-Benz de la Geneva: noua generație CLA Shooting Brake, SUV-ul GLC facelift și conceptul electric EQV

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Nemții vor expune începând cu 5 martie noul CLA Shooting Brake, GLC facelift, Clasa V, dar și conceptul electric EQV.

Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pași mari, iar majoritatea constructorilor care vor avea un stand în cadrul evenimentului elvețian au publicat informații cu privire la modelele și conceptele pe care le vom putea admira începând cu 5 martie. Iar Mercedes-Benz face parte din această categorie.

Gama de modele compacte dezvoltată de nemți va primi un nou membru: CLA Shooting Brake. Din punct de vedere estetic, modelul producătorului german va prelua elemente stilistice de pe noua generație Clasa A, vehicul care a deschis o filozofie de design în gama compactă. De asemenea, CLA Shooting Brake va împrumuta de la hatchback-ul de clasă compactă atât elemente de interior, cât și gama de motorizări.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz va expune în premieră SUV-ul GLC facelift. Nemții spun că modelul va fi mai confortabil și va integra o mulțime de tehnologii moderne de siguranță. De asemenea, viitorul GLC facelift va primi noul sistem de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tehnologie care a debutat în premieră pe actuala generație Clasa A.

În cadrul evenimentului din Elveția, Mercedes-Benz va expune și conceptul electric EQV, prototip pe care nemții l-au anunțat în momentul prezentării monovolumului Clasa V facelift.

Fanii motorsportului vor putea vedea în premieră prototipul viitorului monopost de Formula E pe care nemții îl vor introduce în sezonul 2019 - 2020.

În același timp, în dreptul standului Smart, vizitatorii Salonului Auto de la Geneva vor putea admira noul concept Forease+. Cu detalii complete despre premierele Mercedes-Benz vom reveni în 5 martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru