Premieră pentru publicul din Europa: Bentley Bentayga Pikes Peak va putea fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Bentayga a devenit cel mai rapid SUV de serie care a concurat la Pikes Peak, iar exemplarul care a reușit această performanță va putea fi admirat de publicul aflat la Goodwood Festival of Speed. În cadrul evenimentului, producătorul britanic expune și noile Continental GT și Continental GT3.

În urmă cu câteva săptămâni, Bentley Bentayga a reușit să stabilească un nou record pe traseul de la Pikes Peak. Modelul constructorului britanic a devenit cel mai rapid SUV de serie pe traseul care a măsurat 20 de kilometri. 10 minute, 49 de secunde și 9 sutimi a fost timpul realizat de Bentayga, cu aproape două minute mai puțin față de recordul anterior.

În premieră pentru publicul din Europa, exemplarul care a stabilit noul record la Pikes Peak va putea fi văzut în acțiune în timpul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Modelul va fi pilotat de Rhys Millen, omul care s-a aflat la volanul lui Bentayga și în timpul competiției de la Pikes Peak.

Tot în cadrul Goodwood Festival of Speed, fanii Bentley vor putea admira și noua generație Continental GT. Modelul este echipat cu un motor W12 de 6.0 litri care produce 635 de cai putere. În România, prețul de pornire pentru noul Continental GT este de 203.063 de euro cu TVA.

Pasionații de motorsport vor putea vedea la Goodwood și noul Continental GT3.

Versiunea de competiții cântărește puțin sub 1.300 de kilograme și are un motor V8 biturbo de 4.0 litri capabil să ofere peste 550 de cai putere.

Comentarii (2)

  • La cat e de urat,admirat e foarte mult spus.Mai potrivit in titlu era cuvantul privit.
    2 0
  • poate iese in decor si il "redeseneaza"
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru