Porsche a dat startul producției lui Macan facelift: primul exemplar va ajunge la un client din China

de Paul Cosma
Sambata, 01.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat startul producției lui Macan facelift. Primul exemplar ieșit pe poarta fabricii, un Macan în nuanța Mamba Green, va ajunge în posesia unui client din China.

Porsche Macan a devenit rapid un model de succes pentru constructorul german. Din 2014 și până astăzi, nemții au vândut peste 350.000 de exemplare Macan, iar dintre acestea, peste 100.000 de unități au ajuns pe piața din China.

În urmă cu câteva săptămâni, Porsche a prezentat Macan facelift în cadrul unui eveniment desfășurat în Shanghai. SUV-ul constructorului din Stuttgart primind îmbunătățiri minore în materie de design.

Acum, nemții au anunțat începutul producției în cadrul fabricii din Leipzig, iar primul exemplar Macan facelift, vopsit în nuanța Mamba Green, va ajunge la un client din China.

Interesul ridicat ce a fost manifestat pentru Macan facelift i-a determinat pe cei de la Porsche să stabilească producția, încă de la început, la un ritm de peste 420 de unități pe zi. Același nivel fusese atins și de vechiul Macan.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru