Porsche 911 Speedster: noul concept cabrio retro de 500 CP marchează aniversarea de 70 de ani a constructorului german

de Daniel Popescu
Sambata, 09.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 Speedster este un concept cabrio cu elemente de design retro dezvoltat pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la fondarea mărcii. Conceptul are 500 de cai putere și ar putea primi o versiune de serie.

Germanii au dezvoltat Porsche 911 Speedster, un concept care generează o punte de legătură între primul Porsche 356 ”No. 1” Roadster din 1948 și modelele actuale ale mărcii.

Sportiva iese în evidență prin cadrul mai scurt al geamurilor, parbrizul înclinat și profilul coborât, în timp ce capota este realizată din fibră de carbon. La fel ca modelul original, conceptul oferă un plafon tonneau de construcție ușoară în locul unuia decapotabil.

Între timp, la interior, sistemele de navigație, radio și aer condiționat au fost eliminate complet, iar scaunele sport cu susținere laterală sunt fabricate în întregime din carbon.

Șasiul și sistemul de evacuare se bazează pe modelul de curse 911 GT3, iar performanțele sunt de asemenea pe măsură. Porsche s-a limitat să menționeze că unitatea de propulsie boxer cu 6 cilindri dezvoltă peste 500 de cai putere, fără să ofere însă detalii suplimentare.

Porsche afirmă că în următoarele luni va decide dacă 911 Speedster va primi o versiune de serie.

Cel mai probabil, decizia va fi luată în funcție de cererile pe care le va primi pentru lansarea unui astfel de model. În cazul unei hotărâri pozitive, versiunea de serie va fi prezentată oficial în cursul anului 2019.

Via Porsche

Comentarii (2)

  • Modelul de curse 911 GT3. Ataaat. :)))
    0 0
  • a fost accidentat in fata si nu au apucat sa il vopseasca sau merge asa repede de se curata vopseaua de pe el :))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru