Polestar va deschide primul său Concept Store în Norvegia în 2019: “Negociem deschiderea altor spații pentru clienți în toată lumea”

de Paul Cosma
Joi, 11.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul Concept Store de la Polestar va fi deschis anul viitor în Norvegia, una dintre țările cu cea mai dezvoltată infrastructură pentru mașinile electrice. Brandul Polestar pregătește și alte lansări similare, urmând să atingă un număr de 60 de spații pentru consumatori până la jumătatea lui 2020.

Polestar se pregătește să producă primele exemplare de serie ale modelului Polestar 1 începând cu jumătatea anul viitor în cadrul centrului Polestar din Chengdu, China. În primă fază, Polestar a anunțat că hibridul coupe va fi produs în doar 500 de unități pe an, însă cererea mare a făcut ca oficialii constructorului suedez să anunțe dublarea producției.

Până la startul producției, Polestar a anunțat lansarea primului său Concept Store, ce va fi deschis anul viitor în Norvegia.

În cadrul unui Concept Store, clienții pot urmări prezentări de produse și își pot configura modelele dorite. De asemenea, clienții pot interacționa și cu produsele expuse în acel Concept Store. Până în 2020, brandul vrea să ajungă la un total de 60 de astfel de spații dedicate clienților în toată lumea.

Polestar 1 va costa 155.000 de euro pe teritoriul Europei și va fi disponibil și pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani, însă detaliile financiare urmează să fie anunțate mai aproape de lansarea comercială.

Polestar 1 beneficiază de un sistem de propulsie hibrid cu motor pe benzină de 2.0 cu 4 cilindri și 343 de cai putere pe puntea față și două motoare electrice de 218 cai putere pentru puntea spate.

Suedezii menționează că sistemul de propulsie integrează și un electromotor care joacă rol de generator și care furnizează în plus 39 de cai putere.

În total, sistemul hibrid generează 600 de cai putere și un cuplu maxim de 1.000 Nm. Modelul poate parcurge 150 de kilometri în regim full-electric.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru