Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

de Paul Cosma
Luni, 28.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.

În februarie 2020, Polestar a publicat primele imagini și informații despre noul concept Precept, care oferă indicii cu privire la direcția de design a viitoarelor modele de serie.

Brandul de performanță desprins din Volvo a propus un Grand Tourer cu patru uși cu sistem de propulsie electric, însă producătorul a evitat să ofere detalii tehnice despre motoare, capacitatea și autonomia bateriei sau diverse sisteme de asistență.

Prezentat inițial cu “unicul scop” de a anticipa direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii, oficialii Polestar au decis să înceapă dezvoltarea unei versiuni de serie pentru conceptul Precept.

“Publicul a spus că vrea să-l vadă pe Precept pe șosele, așa că noi ne-am hotărât să îl producem,” a spus CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath.

Polestar spune că noul model va fi produs în China, într-o nouă fabrică ce urmează să fie construită în viitorul apropiat.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru