Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.

În prezent, brandul premium DS, parte componentă a grupului PSA Peugeot-Citroen, are în gamă doar două modele: SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback.

Dar acest lucru se va schimba în următoarea perioadă. Conform declarațiilor făcute de Alain Descat, directorul diviziei DS din Marea Britanie, până la finalul anului 2022, în showroom-urile producătorului francez vor putea fi admirate șase modele.

Știm deja că în 2021 francezii vor lansa sedanul de lux DS 9 care va fi disponibil în trei versiuni cu sisteme de propulsie plug-in hybrid.

Conform surselor apropiate companiei, ulerior, gama va fi completată de DS 4, modelul urmând să fie disponibil în două variante de caroserie: SUV și hatchback.

Cel de-al șaselea model care ar urma să intre în gama francezilor ar putea fi tot un SUV.

"Segmentul încă nu a fost stabilit. Încă nu a fost luată o decizie finală în privința modelelor pe care le vom lansa. Pentru moment nu știu, dar aș miza pe ceva mare, poate un SUV mare", a completat Alain Descat.

În acest caz, nu este exclus să vedem un SUV dezvoltat pornind de la sedanul DS 9.

Modelul ar urma să fie unul de clasă mare și va concura în segment alături de Audi Q7, BMW X5 și Mercedes-Benz GLE. 

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru