Pininfarina a deschis comenzile pentru hypercar-ul electric Battista: lansare oficială la Geneva și doar 150 de exemplare

de Paul Cosma
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automobili Pininfarina a deschis lista comenzilor pentru hypercar-ul său electric ce va fi prezentat în martie la Geneva. Pininfarina Battista va avea 1.900 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde și o producție de doar 150 de exemplare.

Pininfarina Battista este numele viitorului hypercar electric pregătit de Automobili Pinifarina. Versiunea de serie va avea peste 1.900 CP și va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019.

Constructorul a publicat acum o nouă imagine teaser și a anunțat deschiderea listei de comenzi pentru Battista. Un total de 150 de exemplare vor fi construite, câte 50 pentru clienții din Europa, America de Nord, respectiv Orientul Mijlociu și Asia.

Hypercar-ul Pininfarina Battista va fi prezentat publicului pe data de 5 martie, în timp ce, cu o zi înainte, va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment privat.

Primele exemplare Battista sunt programate să ajungă la clienți din anul 2020.

Via Automobili Pininfarina

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru