Pasionații de jocuri video sunt în prim-plan: Sony lansează o ediție specială PlayStation 4 pentru fanii Gran Turismo

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 23.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii jocului video Gran Turismo vor avea parte de o surpriză din partea Sony. Producătorul de electronice împreună cu Polyphony Digital, dezvoltatorul jocului, lansează o ediție specială a consolei PlayStation 4 cu ocazia debutului versiunii Gran Turismo Sport.

Noul joc video Gran Turismo Sport va fi lansat în 18 octombrie, iar Polyphony Digital, dezvoltatorii acestuia, și Sony au pregătit o surpriză pentru fani. Mai exact, Sony lansează o ediție limitată a consolei PlayStation 4.

Aceasta are la bază versiunea Slim de 1 TB a consolei PS4 și oferă o carcasă argintie cu logo-ul Gran Turismo, dar și un controller DualShock 4 în aceeași culoare. Conform oficialilor Sony, ediția limitată a consolei PS4 Gran Turismo va putea fi comandată în Europa, Asia și Australia. În plus, clienții vor primi și o versiune Day-1 a jocului video Gran Turismo Sport.

Cei care dețin deja un PlayStation 4 pot cumpăra doar controllerul special. Oficialii Sony spun că vor pregăti și un pachet care include un PS4 de 500 GB sau 1 TB plus jocul video Gran Turismo Sport.

Conform Polyphony Digital, noua versiune Gran Turismo Sport va conține 140 de vehicule și 19 circuite. Mai mult decât atât, dezvoltatorii spun că noul GT Sport o să fie compatibil și cu pachetul PlayStation VR.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru