Pachete de performanță pentru Volkswagen Amarok: pick-up-ul nemților primește 306 CP din partea ABT

de Cornel Șocariciu
Joi, 20.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT Sportsline propune o serie de pachete de performanță pentru pick-up-ul Amarok. Vârful de gamă echipat cu motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 306 CP și 630 Nm.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit o serie de surprize pentru fanii pick-up-ul Volkswagen Amarok. Conform oficialilor casei de tuning germane, principala țintă a inginerilor a fost îmbunătățirea performanțelor oferite de unitățile diesel.

În mod normal, motorul V6 de 3.0 litri TDI poate fi comandat în varianta de 258 de cai putere și 580 Nm. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning, propulsorul diesel este capabil să dezvolte acum 306 cai putere și un cuplu motor maxim de 630 Nm.

De asemenea, accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 7.8 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid față de valorile versiunii de serie. Totodată, viteza maximă anunțată de ABT pentru un Amarok echipat cu pachetul de performanță ABT Power este de 211 km/h.

Confom reprezentanților casei de tuning, și unitatea diesel cu 224 CP poate primi un kit de performanță. Acesta promite să urce puterea dezvoltată până la 265 CP. Nu în ultimul rând, versiunea fără facelift a lui Amarok echipată cu propulsorul diesel de 2.0 litri și 180 CP poate fi și ea modificată pentru a oferi un plus de 20 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru