(P) Continental s-a clasat pe primul loc la testarea anvelopelor de iarnă realizată de Auto Motor und Sport

de Automarket.ro
Luni, 20.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
WinterContact TS 850 P reușește datorită „rezultatelor generale foarte bune” într-un test la care au fost supuse zece anvelope 225/45 R 18 V. Noul Semperit Speed-Grip 3 ocupă poziția a treia, cu cele mai bune performanțe pe zăpadă.

O dată cu testul publicat în numărul 20/17, echipa editorială a revistei Auto Motor und Sport (AMS) a dat startul seriei de teste din acest an, desfășurate pe anvelope de iarnă.

Din cele zece anvelope testate, WinterContact TS 850 P de la Continental a încheiat pe primul loc, în vreme ce noul Speed-Grip 3 al mărcii Semperit, care face parte din Grup, s-a situat pe a treia poziție, datorită unei performanțe de top pe zăpadă. S-au testat anvelope 225/45 E 18 V ale unor mărci din Europa, Statele Unite și Asia, montate pe un BMW 430i Gran Coupé. Rezultatele i-au adus anvelopei Continental calificativul „foarte recomandat”, în vreme ce trei produse au fost evaluate drept „recomandate”, iar altele șase au obținut doar calificative „moderat recomandat” și „recomandat condiționat”.

Rezumând performanța anvelopei WinterContact TS 850 P, jurnaliștii au scris: „Echilibru foarte bun pe zăpadă, stabilitate deosebită în condiții de umiditate, performanță impresionantă și sportivă pe carosabil uscat.” De asemenea, anvelopa Continental a reușit să obțină punctaje solide la categoriile individuale: Spre exemplu, în ceea ce privește „manevrabilitatea subiectivă pe zăpadă”, a obținut cele mai mari punctaje dintre toate anvelopele, dominând, în același timp, patru dintre cele șase categorii de condus în condiții de umiditate și oferind performanță de top pe carosabilul uscat.

Experții de la AMS au avut, de asemenea, lucruri bune de spus despre Semperit Speed-Grip 3: „Tracțiune supremă și frânare superioară pe zăpadă, precum și manevrabilitate dinamică în condiții de siguranță la viraje, chiar și în condiții de umiditate”, au scris aceștia.

Comentarii (4)

  • Mai corect trebuie spus: WinterContact TS 850 cu dimensiunea 225/45 E 18 V este cel mai bun pneu de iarna pentru BMW 430i Gran Coupé
    Nu cred ca acelaşi pneu pus pe o alta mașina va avea aceleași rezultate
    7 1
  • Da nu era vorba ca noul model lansat anul trecut este TS860 ?
    Nici nu stiu ce sa mai cred.
    Un unele topuri continental este pe locul 1, in altele de alte dimensiuni este pe locul 4-5, pe alte dimensiuni michelin a luat locul 1, pe altele nokian, nici nu mai stiu ce sa cred.


    Pentru 205 55 16, pentru iarna , ce model recomandati ? Ma intereseaza aderenta pe polei/zapada , dar nici pe uscat nu as vrea sa se comporte urat. Sau orice indicatii aveti. Pret pana in 400lei bucata.
    2 0
  • Din toate pozele se vede că numărul autoturismelor este Continental. Restul sunt vorbe, după care m-am luat și eu cândva de am mers sanie cu TS 850 noi pe asfalt umed până a binevoit unul să mă oprească cu fundul lui.
    1 0
  • iN 4 ZILE ATI BAGAT 3 STIRI CU ,,CE BUN E CONTINENTAL,,. STIRI PE BANI!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru