Opel pregătește îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment: informații live din trafic, rute personalizate și interfață nouă

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel anunță o serie de îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment. Informații live din trafic, prețul carburanților, locuri de parcare din zona selectată, rute personalizate și interfață nouă. Insignia este primul model care va beneficia de aceste îmbunătățiri.

La finalul anului 2016, Opel lansa noua generație Insignia. Acum, constructorul german pregătește o serie de îmbunătățiri tehnologice pentru vârful său de gamă.

Conform oficialilor Opel, în scurt timp, Insgnia va putea fi comandat cu un nou sistem de infotainment. Acesta va fi oferit în două versiuni (Multimedia și Multimedia Navi Pro) și promite o serie de funcții gândite pentru a ușura viața celui care se află la volan.

Atât varianta Multimedia, cât și versiunea Multimedia Navi Pro vor fi compatibile cu Android Auto și Apple CarPlay, iar clienții vor putea conecta două telefoane mobile în același timp. Ecranul tactil are o dimensiune de până la 8 inch, iar nemții spun că au îmbunătățit atât răspunsul sistemului, cât și meniul acestuia. Interfața a fost și ea modificată și apare și o funcție de swipe asemănătoare cu cea disponibilă pe telefoanele inteligente. Indiferent de versiunea aleasă, sistemul de infotainment poate fi controlat și cu ajutorul butoanelor amplasate pe volan.

Controlul vocal este disponibil doar pe varianta de top Multimedia Navi Pro.

Aceeași versiune amintită mai sus include o serie de servicii precum informații live din trafic, prețul carburanților, locuri de parcare disponibile în zona selectată și update online pentru hărți. Conform oficialilor Opel, clienții vor putea configura sistemul în funcție de preferințe (climatizare, sistem audio, destinații, puncte de interes). Ulterior, serviciul oferit de nemți va fi capabil să ofere rute personalizate în funcție de aceste preferințe și de traseele parcurse. Versiunea Multimedia Navi Pro va putea fi comandată opțional și un head-up display. Aceste îmbunătățiri vor fi oferite și pe restul modelelor Opel începând cu finalul anului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru