Opel începe producția noii generații Corsa: versiunea electrică vine în prima parte a anului viitor

de Daniel Popescu
Marti, 08.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunțat că a început producția noii generații Corsa la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza. Versiunea electrică Corsa-e va fi produsă începând din prima parte a anului viitor.

Opel a oferit la începutul acestei săptămâni o serie de informații cu privire la producția noii generații Corsa, care a fost prezentată oficial la începutul lunii iulie.

Constructorul german a anunțat că producția hatchback-ului subcompact a început în 7 octombrie la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza.

Pentru moment, Opel nu a oferit detalii despre volumul producției, însă menționează vânzări totale de 14 milioane de unități pentru cele 5 generații anterioare comercializate pe parcursul a 37 de ani.

În plus, Opel a oferit primele detalii concrete despre producția versiunii electrice Corsa-e, care va avea loc tot la uzina din Zaragoza. Dacă până acum știam doar că noul Corsa-e va fi disponibil în cursul anului viitor, Michael Lohscheller, CEO-ul Opel, a precizat acum că producția efectivă va începe în prima parte din 2020.

"Corsa-e va fi primul model electric Opel produs în Europa. Acesta este un semn clar că aducem viitorul la uzina din Zaragoza cu noul Corsa și că Opel devine electric", a precizat Lohscheller.

Corsa este primul model Opel disponibil atât în versiuni diesel și pe benzină, cât și într-o variantă electrică.

De asemenea, germanii au confirmat anterior că hatchback-ul electric va primi inclusiv o versiune pentru raliuri începând chiar de anul viitor.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru